Er zit muziek in de bus.... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu Er zit muziek in de bus.... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu

Er zit muziek in de bus....

Door: Nienke

Blijf op de hoogte en volg Nienke

04 Maart 2010 | Suriname, Paramaribo

lieve allemaal,

wat een enthousiaste reacties op het idee van de bus! Echt heel leuk en ook hier op Betheljada wordt goed gereageerd. Ik ben bij het boekingsbureau geweest voor informatie over hoe en wat...Het kost 275 SRD, omgerekend is dit 70 euro voor 1 1/2 uur, er kunnen dan 40 personen op, dus plek genoeg!

Donaties kunnen overgemaakt worden op rekening 7275694 t.n.v. N. Veenstra o.v.v. uitje Betheljada. Ik ga het geld dan hier pinnen om te voorkomen dat jullie transactiekosten moeten betalen voor internationale overboeking.

Brasa! Nienke

• 04 Maart 2010 - 15:52

Tijmen:

Hey lieve zus,

Leuk om te lezen dat
    je het weer zo naar je zin hebt, veel plezier met de busreis! Kus

• 04 Maart 2010 - 18:16

Sjoukje:

Hoi Nienke, je kunt rekenen 25 euro van mij en mijn man. Ik maak het vanavond over. Als je al genoeg geld hebt voor de bus, reken ik erop dat je het aan bv. een ijsje voor de kinderen besteedt of iets anders organiseert wat leuk voor ze is.
    Een heel goed initiatief.
    Zorg er maar voor dat ze zich vermaken en het leuk hebben.
    Misschien een heel klein stukje over dit uitje met een foto voor het maartnummer van O? Het wordt wel kort dag. Lukt het je dat aan mij te mailen begin volgende week?
    Groetjes, Sjoukje

• 04 Maart 2010 - 19:47

Miriam Schothorst:

Hoi Nienke,

We komen net weer thuis uit Salzburg, Arnold word morgen overgeplaatst naar Tamsweg dus dan hoef ik niet zo ver meer te rijden. Hij maakt het erg goed!
    Ik stort vanavond nog een tientje en reken er op jou verslag in het oootje van OS te lezen!! Want als dat er niet in komt wil ik me tientje weer terug! ;-)
    Lieve groeten van ons :-)

• 16 Maart 2010 - 15:44

Marinda :

hallo nienke

hoe is het verder met je in suriname?? ze waren wel erg blij om je weer te zien"!!!!
    nog bedankt voor je sleutelhanger ik ben blij dat je zo aan mij denkt ondanks dat je daar zit

groetjes Marinda

Nienke

Hallo allemaal! Ik vlieg 2/9 voor 6 maanden naar Suriname om daar te gaan werken met complex meervoudig gehandicapten kids! Heb er echt onwijs veel zin in! Veel plezier allemaal straks bij het lezen van mijn verhalen! Oeps het werden toch ruim 8 maanden ;-) -X- Nienke