afscheidsfeestje......
Door: nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
01 September 2007 | Nederland, Wijk bij Duurstede
Eerst donderochtend koffie met oranjekoek op Oranjestein om daar echt afscheid te nemen, allemaal bedankt voor het mooie armbandje! Ik zal zeker nog eens aan jullie denken had dit natuurlijk ook wel gedaan zonder....
Na gisteravond een heel gezellig afscheidsfeestje te hebben gehad en vanavond als verrassing met het hele gezin nog uiteten geweest te zijn ben ik er helemaal klaar voor.
Ik wil iedereen nog even bedanken voor de hele gezellige avond gisteren en alle lieve/leuke/nuttige cadeautjes. Helaas kan ik niet alles meenemen maar ik zal aan jullie allemaal wel even denken hoor de komende 6 maanden.
Veel liefs en tot het volgende bericht uit Suriname!!!
Nienke
02 September 2007 - 16:37
Miriam:
Hoi Nienke,
Het was erg gezellig, je auto staat netjes in de schuur en we zullen er de komende 6 maanden goed voor zorgen. Af en toe een aai over zijn moterkapje.
Tot over 3 1/2 week.......Ik heb er zin in.
Groeten Miriam. -
02 September 2007 - 18:14
Gerdien :
Hoi lief en dapper zusje,
Je bent nu ècht weg, want ik heb het zelf gezien vanmorgen op Schiphol! Al vroeg zaten we, na het inchecken van een iets te zware koffer, aan de koffie in een expressobar. Na een koffie verkeerd en een croissant nam je supercool en stralend afscheid van iedereen. Door een paar thuisblijvers werden wel enkele tranen gelaten... Wij zwaaiden je fluitend op ons papieren fluitje uit.
Wat moest je lang wachten in de rij voor de douane. Wij werden als zwaaiers steeds meliger. Af en toe keek je achterom, maar je kletste ook al snel met andere mensen in de rij.
Op het panoramaterras stonden we vlak boven gate D2. Mama zag je als eerste staan bij de boardingingang. Lisa zag je de slurf ingaan. 'Jouw' piloot zwaaide naar ons en vroeg met gebaren of we naar iemand zwaaiden in zijn vliegtuig. Jaaaaa! Wij weer hard fluiten en zwaaien. Heb je ons gezien?
Nu is het hier net 20 uur geweest en als het goed is zit je nu in de taxi naar Paramaribo. Ik ben zooooo benieuwd naar je eerste indruk.
Maak er een te gekke tijd van zusje en pas goed op jezelf.
kus van je zus (en van Sanne) -
02 September 2007 - 18:15
Monique Polman:
Hoi Nienke,
Jouw afsheidsfeestje was gezellig!
Op dit moment ben je waarschijnlijk al op plaats van bestemming.
Hopelijk is jouw reis om gevlogen!
Geniet daar en maak wat van deze uitdaging!
En zoals jouw vader zo mooi zei tijdens het afsheidsfeest, ik ben echt trots dat je dit doet. (en stiekum natuurlijk ook een beetje jaloers, want niet iedereeen krijgt zo'n kans!
liefs en gtoetjes Monique -
02 September 2007 - 19:48
Mama:
fyn dat je even belde we hebben alles meegemaakt op schiphol maar dat schryft gerdien al veel plezier morgen slaap straks lekker de dag was erg lang liefs -
02 September 2007 - 20:28
Andries & Kim:
Hoi Nienke,
Helaas konden we niet bij je afscheidsfeestje zijn. Uit de reacties lezen we dat het zonder ons ook heel gezellig was...
Via deze weg willen we je nog heeeeel veel plezier en succes wensen in Suriname. Laat je regelmatig weten hoe het is?
Groetjes, Andries & Kim -
03 September 2007 - 13:56
Danielle:
he nienke, jammer dat het niet lukte om op je afschijdsfeestje te zijn, maar ik wil je bij deze toch heel veel geluk wensen in Suriname. geniet van je verblijf daar. Hoop dat je een goede vlucht heb gehad.
groejes danielle