Fawaka switi bakra Welkom thuis!
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
20 Mei 2008 | Nederland, Wijk bij Duurstede
Ik sluit natuurlijk zelf mijn site af, dus bij deze mijn laatste verhaal na mijn eerste week in Nederland.
Na een redelijk emotioneel afscheid van Monika, Rohan en Christine was het om 19.00 uur tijd om door de douane te gaan en kwam ik daar heel toevallig 'Groep Schagen' nog even tegen ;-). Na nog Borgoe gekocht te hebben en wat gedronken was het tijd om in te checken en naar het vliegtuig te gaan. We vertrokken keurig op tijd en landde dus ook gewoon zoals de planning om 11.10 uur op Schiphol.
Dan hoor je verhalen over 100% controle, dus wij op alles voorbereid en ineens stond ik binnen een uur al oog in oog met mijn lieve familie die een heel leuk spandoek hadden gemaakt! Na een kopje koffie natuurlijk wiener melange want ja dat kende ze in Suriname niet weer op weg naar huis in Wijk bij Duurstede.
Daar eenmaal aangekomen gezellig buiten gezeten want gelukkig schijnde het zonnetje hier ook! Nou toen mijn koffer uitpakken en het inburgeren in Nederland kon beginnen ;-)
Ik moet zeggen dat dat in het begin best wel tegen viel maar ja het moet en het lukt nu steeds beter. Ondertussen natuurlijk al verschillende mensen weer gezien en gesproken en vanmiddag op pad geweest om weer te gaan werken. Voor de nieuwschierige mensen onder ons...ga een job zoeken in de gehandicaptenzorg hier en op zoek naar een eigen huisje...dus als jullie nog wat weten?? Ik houd me aanbevolen ;-)
Nou bij deze wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle lieve reacties op mijn site, alle kaartjes en andere momenten van contact tijdens mijn Suriname periode en tot ziens!
Toch wil ik op deze site ook nog even iedereen op Betheljada bedanken voor de superleuke tijd die ik bij jullie heb door mogen brengen en ja ik mis jullie echt nog wel elke dag....Ik zal het echt NOOIT vergeten!!!
Heel veel liefs!
Bakra Nienke
20 Mei 2008 - 18:49
Miriam.:
Ik ben blij dat je het zo naar je zin gehad hebt, leuk dat we al je verslagen mochten lezen. Ook tof dat je een nieuwe stap gaat nemen in je toekomst.
Ik vind dat je reuze trots op jezelf mag zijn.
Groeten Arnold, Miriam en de kids :-) -
20 Mei 2008 - 20:08
Gerdien:
Hee zusje!
BACK in town! Afscheid nemen is nooit leuk! Zeker niet als je het zo super hebt gehad! En dan weer terug in het koude en saaie Nederland. Gelukkig beleef je hier ook snel weer heel veel... :) Vind het geweldig voor je dat je het zo ontzettend leuk hebt gehad in Suriname. Vanaf nu is het 'ons' land. Je weet van onze afspraak... die gaan we waar maken!
Welkom terug in Nederland lief zusje!
Je gaat het hier helemaal maken na zo'n geweldige ervaring.
Tot snel!
kus Gerdien -
21 Mei 2008 - 07:05
Monique:
Hallo Nienke,
Een fantastische periode in Suriname heeft jou een prachtige ervaring rijker gemaakt.
Je kunt trots op jezelf zijn!
Nu weer tijd voor een volgende stap in je leven. Spannend en leuk! En ook dat vindt zijn weg wel weer!
liefs en groetjes Monique -
21 Mei 2008 - 12:11
Rohan (borgoemaatje):
fa waka ?
Nou leuk om te weten hoe j dat alles heb ervaren,
heel veel sterkte in alles , wat het dan ook mag zijn. en succes natuurlijk..
a regel,
tot later.
21 Mei 2008 - 17:13
Talitha:
welkom thuis!!!
Twas leuk om al je verslagen te lezen!
Hopelijk kan je snel weer beetje ingeburgert worden in nederland hoe moeilijk dat ook is. Ik ken dat heb 2 weken maar in oekraine gezeten en weet hoe dat voelt!!
Sterkte maar ook veel succes met andere dingen:D
Liefs
Talitha -
21 Mei 2008 - 18:04
Linda:
Ik zal je verhalen nog missen, we lazen ze altijd, veel succes weer in nederland en naar het zoeken van een baan.
groetjes uit Middenmeer
linda -
20 September 2008 - 13:22
The Student Crew:
helaas ben je niet zo belangrijk meer, mischien nog wel de mooiste, welk nummer heb je in Nederland!!