het laatste bericht uit Switi Sranan :-(
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
10 Mei 2008 | Suriname, Paramaribo
Ja het moet er dan toch echt van komen, vandaag is mijn laatste dag hier. Heb de laatste week nog wel echt genoten hoor!
Maandag was nog een gewone dag, werken, aandacht geven, knuffelen en 's avonds sporten en aan de Borgoe bij Monika met Rohan en Christine maar toen werd het dinsdag, het begon met gewoon werken.....Maar......
Om 16.00 uur kwam Christine mij halen en zijn we opgemaakt door de visagiste en is mijn haar helemaal mooi gedaan waarvoor toen had ik nog geen idee. Want de reis vervolgde zich naar een Warung om daar Saoto soep te gaan eten, na een sightseeing zouden we even Rohan gaan halen op Betheljada maar daar stopte gelijk de reis..
De dochters van Monika pakte me bij de hand en ik moest mijn ogen sluiten, ohoh. Surprise er was een feestje georganiseerd speciaal voor mij en dit was bleek al snel niet alles, er was geregeld dat Damaru en Joggaman op kwamen treden..Ja ik kreeg een prive concert! Nou op dat moment was ik vooral verrast maar het was echt een geweldige avond om net als zoveel andere dingen hier nooit meer te vergeten!
Donderdagavond zijn we met z'n 10-en uit eten geweest en daarna door naar Havana Lounge om er daar een leuk feestje van te maken.
Vrijdag eerst naar het postkantoor om een doos naar Nederland te sturen om overgewicht te voorkomen ;-) Daarna door naar Betheljada om daar afscheid te nemen, leuk was het niet maar moet ook gebeuren he. Ik heb al "mijn kindjes" een bigi bigi brasa gegeven en toen maar gewoon weggegaan. Het liefste had ik er een aantal meegenomen maar ja dat gaat niet..
Nou lieve mensen in het ondertussen warme Nederland, tot snel. Ik ga weer even verder met inpakken.....
Straks wordt ik opgehaald door Monika die mij naar Zanderij zal brengen en dan zal ik met Naomi (huisgenootje) terug vliegen.
Bigi brasa!
Nienke
10 Mei 2008 - 18:50
Miriam:
Ik heb je net nog aan de telefoon gehad om je sterkte te wensen met je vliegreis. Morgen ben je gewoon weer in het oude vertrouwde Holland.
WAT ZAL DAT TEGENVALLEN!!! :-(
Geniet van je familie-weerzien morgenochtend om 11.00 uur op Schiphol, ik zal aan je denken.
Tot snel!!! :-) -
11 Mei 2008 - 17:03
Elise:
Ohh..Nienke.. je bent alweer in Nederland en met wat voor weer!!! Echt super heet!! Heerlijk!
Leuk je straks weer te zien!!
Groetjes en tot snel
Elise -
11 Mei 2008 - 20:52
Yvonne:
hoi je komt bijna thuis wij zijn net thuis uit Egypte het was helemaal super we zien je snel liefs -
12 Mei 2008 - 08:01
Gerdien:
Dag zusje!
Een afscheid om nooit te vergeten!
Ik weet zeker dat je een geweldige tijd hebt gehad daar.
Dat heb ik nu ook gehoord!
Geniet weer van Nederland... als het lukt.. maar dat komt wel goed.
Je zal nog heeeeeel vaak terugdenken aan Suriname, maar dat is helemaal niet erg.
Alleen maar heel leuk.
Een ervaring om voor altijd mee te nemen en altijd een mogelijkheid om weer eens terug te gaan.
lief zusje, ben blij dat je weer veilig thuis bent.
Tot snel.
kus
je zus -
13 Mei 2008 - 15:45
Barbara:
Heb de laatste tijd niet veel van me laten horen. Erg druk geweest met afstuderen. Maar ik lees dat je weer veilig thuis bent.
Zal best wel even tegenvallen, maar het went snel. Ook al zal je altijd met veel plezier terug denken aan een geweldige tijd in Suri.
Neem je tijd om te wennen. Ik hoop dat je het leuk vind je familie en vrienden weer terug te zien.
Veel succes met alles.
Gr Barbara -
18 Mei 2008 - 18:33
Thea:
Nou, zal ik dan maar afsluiten??? Hopelijk heb je getraind voor de 4-daagse? Schijnt dat jij ook mee loop. Zal wel wennen zijn, maar goed, wij moeten ook jouw kleurtje wennen.
Het was leuk om alles te lezen en je te volgen. Het is een hele ervaring die jij persoonlijk heb mogen beleven. Wij mochten van jou stukkies delen en dat heb ik zeker gedaan. Bedankt daarvoor!!
Heel veel bigi brasa (groetjes ???)