2 keer GESLAAGD op 1 dag...... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu 2 keer GESLAAGD op 1 dag...... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu

2 keer GESLAAGD op 1 dag......

Door: nienke

Blijf op de hoogte en volg Nienke

27 Oktober 2007 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal!

Ja ja jullie zullen wel schrikken dat er alweer een berichtje op mijn site staat....

Ik wilde jullie toch even laten weten dat ik gisteravond geslaagd ben met salsa dansen en volgende week door mag naar de semi-gevorderde!
Voor het afdansen wat al om zes uur begon ben ik met Barbara de stad ingeweest en ook daar ben ik veel leuke dingen tegengekomen. Ook rondgekeken voor Betheljada en er is zeker het een en ander hier te krijgen dus volgende maand maar eens kijken of we voor sinterklaas kunnen spelen daar.

Vanavond gaan we met een hele groep naar een groot feest, maar eens kijken wat er te beleven is maar wordt vast en zeker gezellig.

Liefs Nienke

• 27 Oktober 2007 - 20:37

Annelies J:

Hoi Nienke,
    Gefeliciteerd, knap werk! Nu op naar het volgende examen?
    Kennen de kinderen daar sinterklaas? Ik zou er niet aan moeten denken om me in dat weer als sint of piet te moeten verkleden.
    Groetjes

• 27 Oktober 2007 - 22:12

Monique:

Hallo Nienke,
    Gefeliciteerd!Hang je diploma maar boven je bed!
    Liefs en gtoetjes Monique

• 28 Oktober 2007 - 06:46

Annelies B:

Hoi Nienke,

Gefeliciteerd met je dansdiploma. En nu overal maar laten zien dat je kan salsadansen.

Groetjes
    Annelies

• 28 Oktober 2007 - 08:41

Jose:

Gefeliciteerd met je salsadiploma meid!

Zijn er daar ook veel dikke mensen? Lijkt me namelijk loddzwaar om die ambulancefiets te moeten trappen!

Groetjes José

• 28 Oktober 2007 - 09:54

Suzanne:

He Nienke,

Wat goed dat je geslaagd ben voor je salsadansen!!! Gefeliciteerd! Ik zal zeker gezakt zijn, ben zo'n stijve hark kwa dansen,hahaha.
    Jaa sinterklaas komt er ook weer aan. Vieren ze dat daar ook?
    Nou veel plezier weer.

groetjes suzanne

• 28 Oktober 2007 - 12:15

Mieke:

Hey Nienke,

Gefeliciteerd joh!!!
    Lijkt me ook erg gaaf om te kunnen. Wie weet ga ik als ik terug ben van Thailand ook op salsales.
    In ieder geval weer heel veel plezier daar en succes met het vieren van Sinterklaas.
    Tot snel........

x Mieke

• 28 Oktober 2007 - 16:45

Miriam.:

Lijkt me leuk als je terug komt dat je al je vrienden en vage kennissen uitnodigt voor een salsa optreden.

Ik lees op Barbara haar site dat je visum ook gelukt is HOERA.

Kortom druk-druk-druk Dat is toch niet zo op zijn surinaams????

• 29 Oktober 2007 - 07:18

Gerdien:

Dag lief zusje!!
    Eindelijk weer eens een bericht van mij! heb vakantie gehad en thuis hebben we door de verhuizing nog geen internet. Kon dus helemaal niets deze week.
    Weer leuk om je verhalen te lezen. Balen dat je je even een paar dagen niet zo prettig hebt gevoeld, maar dat hoort er bij. In Nederland voel je je ook niet altijd top.
    Gefeliciteerd met je diploma voor dansen. Je bent trouwens lekker verkleurd zie ik op de foto's.
    Het is nu maandagmorgen en ik heb je verhalen even heel snel doorgelezen, omdat ik nu geen tijd heb om het heel goed te doen.Zal er straks wat langer de tijd voor nemen.
    Hier regent het nu ook, maar zeker niet zo hard als daar bij jou. Lekker he om erin te staan.Vaak warmer dan de douche..hihi!
    vind het leuk om te lezen dat je zo veel uitgaat. Als je hier terug bent, moet je helemaal afkicken... of natuurlijk gewoon er mee doorgaan.

Spreek je snel weer.

kus van je zus.

• 30 Oktober 2007 - 16:52

Yvonne:

he gefeliciteerd met het behalen van je Salsa diploma. Kun je het ons ook leren. het is een geweldige dans en vooral de muziek. wat zie je er trouwens heerlijk uit zo´gebruinde tint lekker gezond. Wat eet je daar zoal? Wat is je favoriet?
    Met ons alles goed. Vandaag heb ik een colonoscopie gehad ging goed lekker een narcose dus weinig gemerkt. Voor zover te zien was er niets bijzonders te zien. Ik krijg 12 no. de uitslag. Nico is niet meer te houden hij heft zo gebaald van deze zomer dat hij perse op vakantie wil met absoluut een mooi weer garantie. Ik heb hem niet langer tegen kunnen houden| Hij heeft een voorboeking gedaan voor eind april gaan we twee weken naar egypte strand snorkel en cultuur combi. Anouk wil alleen mee als er een vriendinnnetje mee gaat Anne sophie valt af dus we hebben besloten Charlotte te vragen. we hopen dat ze mag. ja pubers... die willen niet meer alleen met hun ouders op vakantie zo gaat dat.

Ik ga londen weer organiseren samn met een collega waar ik veel vertrouwen in heb dus dat zit goed. Nee niet meer met.... die mag trouwens ook niet meer van de direktie. En terecht ! eeerst maar eens een jaar werken zonder ziekteverzuim lijkt mij. We hebben geen contact meeer met elkaar ik vind het prima. Nou groetjes en veel liefs dikke zoenen van Jordy en Anouk

Yvonne

• 01 November 2007 - 18:31

Evert:

Wat leuk. nu kun je je broer salsa leren!!!!!!!
    Groetjes uit kattuk

• 01 November 2007 - 18:31

Marinda:

hey meissie

gefeliciteerd met je dansen echt gaaf

ik hoop dat je het nog goed naar je zin zal hebben nu je naar een andere groep gaat zal wel even wennen zijn groetjes marinda

• 04 November 2007 - 18:05

Thea:

hé, hoi, hallo, van harte met je diploma. je verhalen blijven mij boeien. misschien kun je eens denken aan een boek. een info boek over jou werk aldaar en wat er te beleven valt tijdens zo'n reis, die jij nu maakt.
    ga lekker door met alles, al swingend en dansend, ik blijf lezen. groetjes en hou je taai!!!!!!!

• 07 November 2007 - 09:40

Toos Poortvliet:

Hallo Nienke,
    Geweldig lijkt me dat Salsa dansen.
    Ik ben niet meer zo piep dus zal er wat langer over doen dan jij.
    Als ik het al zou leren.
    Groetjes en ik hoor je weer.
    Toos

• 08 November 2007 - 11:43

Yvonne Daamen:

Hoi Nienke,
    Vandaag werd ik door Jacqueline aangesproken over een stukje dat ik heb geschreven op deze site. Ik ben dus meteen gaan kijken want volgens haar gaat het over haar want er staat .......
    Ze wil dat ik het eraf haal omdat leerlingen ook op deze site komen omdat er leerlingen vrienden met jou zijn??
    ( hoezo? )en dan dat lezen en denken dat het over haar gaat. Ik pieker er nier over het eraf te halen. Wat ik niet begrijp is..Deze site is toch voor familie en vrienden van jou???? Wat heeft Jacqueline dan op deze site te zoeken ? Volgens mij waren al jouw vrienden op het afscheidsfeesten en r was zij niet bij.
    Ze heeft dus niets te zoeken op deze site maar ze leest wel alles. Genoeg over deze onzin.

Ik had jou ook verteld dat Ron heel erg ziek is en slokdarmkanker heeft. Hij gaat enorm snel achteruit. zijn kapperszaak staat nu te koop. Ik heb gisteravond een uur met hem aan de telefoon gezeten . het is echt fantastisch hoe hij met zijn ziekte en naderende dood omgaat. We hebben regelmatig contact met elkaar en spreken vaak iets af. Maar het blijft moeilijk, zo jong.
    Het is hier nu echt herfst. Storm, regen
    typisch Nederlands weer. Ik hoop niet dat het daar in Suriname gaat stormen want in Cuba zijn er meestal stormen rond deze tijd. Waarschijnlijk zit jij gewoon lekker te genieten in de zon met salsa muziek.
    Nou, liefs en groetjes van de kinderen , Nico en Opa Ton.

Yvonne