taxibedrijf Betheljada door weer en wind
Door: nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
05 December 2007 | Suriname, Paramaribo
Zaterdag nog even de stad ingeweest waar ik het bericht kreeg dat onze lieve kok van Oranjestein is overleden. Ik wist ergens wel dat dit telefoontje ging komen maar toch even schrikken..
Zondag ben ik met Vicky, Lena en Aida naar White beach geweest, heerlijk luieren in onze hangmat met mooi weer hoopte we maar helaas ook in Suriname kan het de hele dag regenen maar toch was het niet koud dus best gezellig allemaal.
Maandag eerst gewoon gewerkt naar de fysio geweest en thuis gegeten. Onder het eten belde Christine of ik zin had om een stukje mee te rijden om de avonddienst weg te brengen en de nachtdienst op te halen. Best leuk om te zien waar iedereen woont echt heel ver weg. Nu begrijp ik weer een beetje beter waarom ze om 10 uur al moe zijn...Sommige hebben gewoon al een halve marathon gelopen om bij de bus te komen. Aangezien er sinds vorige week busstakingen zijn worden ze gehaald en gebracht.
Gisteren stond voor ons (Rowan, Christine en ik) al grotendeels in het teken van sinterklaas. Ja wij kunnen genieten van de voorpret en straks genieten van alle verbaasde gezichten. Eerst dacht ik alleen sinterklaas te vieren met cadeautjes maar na pieterbazen gezien te hebben hard ons best gedaan om sinterklaas hier te krijgen en ja na veel gebel en gebedel is het gelukt! Straks komt sinterklaas met 2 pieterbazen Betheljada bezoeken en het leuke is dat bijna niemand het nog weet!
Nou er zal wel weer heel snel een bericht komen en ja dan kunnen jullie ook een beetje meegenieten van alle leuke reacties hier!
Heel veel liefs
Nienke
05 December 2007 - 13:16
Martijn:
Leuk zeg, dat jullie de sint zover hebben gekregen helemaal daarheen te komen. Lukt het hem om er gewoon op 5 december al te zijn? Knap hoor van hem. Wist niet dat Amerigo zo snel was :P
Veel plezier in ieder geval! Ik zie het verslag wel tegemoet!
Kuskus -
05 December 2007 - 14:09
Suzanne:
leuk, ben benieuwd.
Fijne sinterklaas.
groetjes suzanne -
05 December 2007 - 14:22
Miriam:
Fijn te horen dat je Sinterklaas mag vieren. Hopelijk heb je het fijn met de kinderen. hier alles goed, de kids zijn helemaal gelukkig met alle aandacht rondom Sinterklaas. Dikke knuffel van ons allemaal. -
05 December 2007 - 14:45
José:
Veel plezier met de sinterklaasviering. Ik ga vanavond lekker naar de griek, daar hoop ik geen sint tegen te komen. Morgenavond vieren we pakjesavond bij edwin thuis. En dan... op naar de kerst!
Liefs José -
10 December 2007 - 08:25
Gerdien:
Dag liefste zusje!
Wat super dat je Sint en zijn Pieten naar Suriname hebt gekregen. Dat is helemaal een reis vanuit Spanje! Wat een lieve man is het toch!
Had je gehoord dat pap Sint was bij ons op school? Was echt heel leuk! Hij deed het goed en kwam steeds meer in zijn rol.
Heerlijk zoveel berichten in zo'n korte tijd. Leuk zoveel van je te horen.
Alles goed hier. Net Sint gehad en nu op naar verjaardag en Kerst.
Tot snel spreeks maar weer.
dikke kus van je zus!
xx -
12 December 2007 - 16:45
Mieke:
Ontzettend leuk!!!
dat hebben jullie even goed geregeld daaroooo!
Hey meid veel plezier nog en laat het maar niet al te veel regenen daar.
Groetjes Mieke