zie ginds komt de stoomboot bij Betheljada! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu zie ginds komt de stoomboot bij Betheljada! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Nienke Veenstra - WaarBenJij.nu

zie ginds komt de stoomboot bij Betheljada!

Door: Nienke

Blijf op de hoogte en volg Nienke

05 December 2007 | Suriname, Paramaribo

Nou nou niet schrikken hoor een tweede berichtje op een dag maar ja heb zo'n leuke middag gehad dat ik het zo snel mogelijk met jullie wil delen ;-)

Iedereen was verrast, wie heeft dit toch geregeld?? Ik heb geen idee hoor, de sint gewoon zelf toch...In elk geval was het een geslaagd feestje en de kinderen waren helemaal door het dolle heen! Dus missie geslaagd! Leuk om de reactie van het personeel te zien, de ene feest gelijk mee en de volgende gaat gewoon door met wat moet ook al is het helemaal niet zo belangrijk...Nou ja hoe reageer je ook he als sinterklaas en pieterbaas hier ineens staat... Vandaag was het voor het eerst moeilijk om mijn mond te houden, want ja als er vlaggetjes hangen met "Welkom Sinterklaas" krijgen er best wel mensen argwaan. We hebben maar verzonnen dat het jeugdjournaal kwam filmen zodat iedereen op tijd eten kreeg. Was sinterklaas er hoor je de directeur ineens vragen "goh komt het Jeugdjournaal ook nog" wat een verwarring maar nee alles was verzonnen voor het grote sinterklaasfeest! Toch wel bijzonder dat mensen van 35 eindelijk sinterklaas een keer zien wat zij nog nooit gedaan hadden. Ik dacht uiteindelijk alles te weten zit je met een kind op schoot krijg je ineens ook een cadeautje, dus ook ik werd verrast! Nou ik kan wel 1000 keer vertellen hoe leuk het was maar kijk maar naar de foto's!

Heel veel liefs en iedereen die vanavond sinterklaas gaat vieren hopelijk neemt hij jullie niet mee en krijgt iedereen leuke cadeau's!

Nienke

• 05 December 2007 - 21:05

Miriam:

Geweldige foto's. hahahaha, je kan niet goed langs die baard heen kijken maar ik vermoed dat de Sint er goed uit ziet qua kleuren -> niet zo witjes als bij ons.
    Ik heb van de Sint een dvd speler gekregen.....ja ja ook wij worden modern en kunnen dan eindelijk dvd's kijken.
    Ga nu de nachtdienst in met Meta. En morgenavond komt Sally op de koffie.
    Tot de volgende ronde.
    Hastalapasta.

• 05 December 2007 - 21:42

Martijn:

Haha, leuk joh dat het allemaal goed gegaan is! Hier is de sinterklaas ook goed verlopen hoor :)

XX

• 05 December 2007 - 21:59

Suzanne:

aaah leuke foto's hoor!! En wat een verassing voor ze!! En leuk dat de sint jou niet vergeten was.

groetjes suus

• 06 December 2007 - 06:49

José:

Leuk dat je zo'n geslaagd feest hebt gehad!

Liefs José

• 06 December 2007 - 09:37

Yvonne:

Wat leuk ziet het eruit!!!!!! Je hebt goed je best gedaan voor al die kinderen. En zelf ook nog een kado. Lachuh!!!!
    Groetjes Yvonne

• 06 December 2007 - 18:20

Naomi:

Haai Nienke

Wat leuk dat je Sinterklaas gevierd hebt met die kinderen! Kan me voorstellen dat dat een heel goed gevoel geeft om ze zo blij te zien.
    Weet je al of je langer blijft?
    Ik ben de weken aan het aftellen (nog 10...)

Groetjes van je toekomstige huisgenootje :D

• 09 December 2007 - 17:32

"sinterklaas":

Ik vond het heel leuk om die lieve kinderen te zien. Ook kon ik zien dat ik fotogeniek ben. Fijn, dat er een kadootje erbij zat, voor je.
    Mijn schip/boot vertrekt weer. gegroet!

• 09 December 2007 - 17:38

Zwarte Piet:

Moet zeggen dat de temperatuur in Suriname mij beter aanstaat als in NL, het was weer verrot koud op de daken in NL.