schatje lief.......
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
18 December 2007 | Suriname, Paramaribo
Niet de titel te letterlijk nemen hoor het is gewoon de titel van een liedje van de artiest die de fundraising afgelopen zondag allemaal geregeld had ;-)
Al met al was het een geweldige dag met heel veel regen helaas maar ja we kunnen terug kijken op een hele geslaagde dag!
Het weekend was voor een heel aantal erg vermoeiend. Zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur bezig geweest met voorbereiden vooral voor de catering. Er moesten ruim 300 stokjes sate geregen worden en ze zeiden dat alleen surinamers dat goed konden dus moest ik maar niet aan beginnen nou ik wilde het toch proberen en jawel het is gelukt, ze waren tevreden.
Tussendoor nog even afscheid genomen van Doro want haar avontuur zat er na vandaag echt op, helaas want het was echt een leuk huigenootje.
's Avonds met Nienke thuis gegeten en vroeg gaan slapen want werd zondag weer om 8.00 uur opgehaald voor de lange dag die uiteindelijk tot 22.00 uur duurde. Het programma zou om 11.00 uur beginnen maar daar de regen een beetje aangepast en begon het om 14.00 uur. Gelukkig was er een partytent naar de ingang verplaatst want daar moesten Nienke en ik staan om iedereen te ontvangen samen met 4 guards dus voelde me heel veilig ;-) Het programma begon met javaanse dansers die normaal in trance gebracht worden maar dat zou niet gebeuren. Had wel het idee dat ze niet helemaal normaal waren want ze deden echt heel raar maar goed het trok publiek, dus donatie en daar ging het om. Later op de dag werd het droog en werd er vooral door mijn collega's uitbundig gedanst en konden ook de bewoners naar buiten! En ja dan kan je niet achterblijven dus ook ik moest er aan geloven. Wel leuk om ook op deze manier collega's te leren kennen :-)
Natuurlijk na heel hard meegezongen te hebben met "schatje lief" nog opgeruimd en toen lekker naar huis.
De volgende dag gewoon weer aan het werk, lekker rustig aan maar nu wel weer hard aan de gang om alle kerstpakketten op tijd af te krijgen want a.s. donderdagochtend hebben we kerstfeest. Druk, druk dus maar allemaal heel leuk!
Hoorde dat jullie in Nederland kunnen schaatsen?? Ik moet zeggen dat het hier zeker 's avonds ook wel afkoeld hoor en een lange broek niet overbodig is want echt het is hier af en toe koud.
Kus!
Nienke
18 December 2007 - 21:31
Liza:
Zo te horen wa het een leuke dag! En ja zeker dat we hoer kunnen schaatsen. Dus je hebt het nog erg naar je zin?! Lieve kusjes Liza -
19 December 2007 - 07:18
Gerdien:
Dag 'schatje lief'!
Koud?.... Op de Noordpool is het koud!
Wees blij dat het daar zo lekker warm is.
Hier was het krabben vanmorgen en gistermorgen en....
Leuk dat het feest zo geslaagd was!
Ik ben druk bezig met de laatste loodjes. Bijna 2 weken vakantie. Lekker!!
Tot snel.
kus van je zus -
19 December 2007 - 19:12
Miriam.:
Leuke foto's. Hier alles goed. Vandaag het eerste kerstdiner (VPU) Nu zonder Co dat is even wennen maar het zag er allemaal heerlijk uit. Morgen mag ik met de VZ mee eten. Groeten van ons allemaal. doei doei ;-) -
20 December 2007 - 18:12
Tijmen:
Nou moet het een keer lukken, kerst zonder kou, om jaloers op te zijn. We gaan je missen bij ons familie-eten hoor!!
Kus Tijmen
p.s. Liza dyslexie heeft zijn grappige kanten (waar kunnen we schaatsen?) -
21 December 2007 - 14:43
Vicky:
Hey Nienke,
leuk om te horen dat de fundraising-dag zo geslaagd was!
En ook leuk om je berichtjes te lezen en de fotootjes te zien. Ik krijg meteen zin om terug naar Suriname te komen.
Jammeer dat ik Doro haar afscheid niet heb kunnen meevieren. Da's inderdaad een toffe meid.
Zeg, doe het nog goed daar
en de 28ste vlieg ik terug en dan zie ik jullie weer.
Ook bedankt om die zaterdag voor ik vertrok, met me te gaan shoppen en om me uit te wuiven voor ik vertrok.
Vond ik echt tof van je...
Thanks!
Groetjes en see you soon,
Vicky
25 December 2007 - 08:32
Barbara:
hoi meis,
vandaag eerste kerstdag. Ik wilde even vanuit hier fijne dagen wensen. Zo te lezen heb je het er nog steeds erg naar je zin. Ik geniet toch ook wel weer van het thuis zijn.
Kus Barbara